Leerkracht: Kirsten van Os (ma t/m vr)

Gym: maandag en donderdag

Muziek: dinsdag

Handvaardigheid: vrijdag

Klassenouders: Haya Leenards (moeder van Samuel) & Petra van Arum (moeder van Sarah)

AC-ouder

Luizenpluizers: Marie-Antoinette van Straten (moeder van Binq) & Minke Boender (moeder van Hugo)

10 jan 2021 - Thuisonderwijs 11 t/m 15 januari
Lieve kinderen,

Vandaag gaan we van start met de tweede week thuisonderwijs! Volgens mij hebben jullie aardig je draai gevonden en kan iedereen overal inloggen. Ook het inbellen gaat hardstikke goed, dus dat is top!

Dagelijks teamsprogramma

10.00 - 11.00 uur: Algemene vragen, vlogs bekijken
11.00 - 12.00 uur: Uitleg/vragen rekenen
13.00 - 14.00 uur: Uitleg/vragen taal/spelling
14.00 - 15.00 uur: Kahoot van de dag, kletsen met de klas

De planning

Maandag:

Dinsdag:

Woensdag:

Donderdag:

Vrijdag:

Weektaak:

• Rekenen peiltaken blok 5 t/m week 2
    • Engels Holmwoods unit 3 helemaal af (100%) + exam. Zorg ervoor dat je helemaal bij bent!

Extra:

• Maak een vlog van een dag thuisonderwijs. Wat doe jij allemaal van opstaan tot bedtijd?
      Laat even weten of de vlog gedeeld mag worden met de klas of alleen met mij. Verstuur 'm via wetransfer!

Muziek van meester Nick

Gym challenges van meester Jimmy

Meester Jimmy heeft nieuwe challenges verzonnen. Lukt het jou om alles goed uit te voeren? Mail de meester om dit te laten weten. Filmpjes als bewijs opsturen is natuurlijk helemaal gaaf! Mail naar: jhendriksen@statenkwartier.lucasonderwijs.nl

Klik hierrrrrr voor de link!

Liefs,

Juf Kirsten

01 jan 2021 - Thuisonderwijs 4 t/m 8 januari
    Lieve kinderen,

Hopelijk hebben jullie een fijne kerstvakantie gehad en is iedereen gezond.

Vanaf maandag 4 januari gaan we starten met thuisonderwijs. Op deze pagina vind je iedere week wat je moet doen. Heb je vragen of wil je graag instructie, neem dan deel aan de vergadering in teams. Dinsdag om 14.00 uur doen we een Kahoot-quiz met de hele klas in teams. Meer informatie volgt nog!

Dagelijks teamsprogramma

10.00 - 11.00 uur: Algemene vragen
    11.00 - 12.00 uur: Uitleg/vragen rekenen
    13.00 - 14.00 uur: Uitleg/vragen taal/spelling
    14.00 - 15.00 uur: Algemene vragen of even kletsen met de klas

De planning

Maandag:

Dinsdag:

Woensdag:

Donderdag:

Vrijdag:

Weektaak:

• Rekenen peiltaken blok 5 week 1
    • Engels Holmwoods unit 3 tot minstens 50% (deze week), maximaal 100% (volgende week)
      Laat even weten of de vlog gedeeld mag worden met de klas of alleen met mij.

Extra:

Muziek van meester Nick