Actueel

Nieuws

November 2023
01 nov 2023 - Beste ouders/verzorgers,

 

 

Personeel 

Zoals u heeft kunnen lezen in de update van oktober hebben we helaas twee langdurig afwezig leerkrachten. De ene leerkracht is al wel aan het re-integreren. De ander is daartoe nog niet in staat. Dit hebben wij intern opgelost door het inzetten van ambulante collega’s of door inzet van collega’s die een dag meer zijn gaan werken.  

Daarnaast hebben wij afscheid moeten nemen van Sawieta Matabhiek (2a). Zij is naar Rotterdam verhuisd. Dit hebben wij intern kunnen opvangen doordat Romina Trombini en Eveline Groen de leerkrachten worden van groep 2a en Petra Guijt en Ramona Duchatinier groep 1a opvangen.  

Vanaf 10 november missen wij nog een leerkracht die een operatie ondergaat. We gaan dit intern oplossen door ook directie in te zetten. Het kan hierdoor wel zijn dat u iets langer dan normaal moet wachten op een reactie. Wij hopen op uw begrip hiervoor.  

 

Tussentijdsrapport 

In november krijgt uw kind het tussentijdsrapport. Dit rapport is op aanvraag van ouders en geeft een eerste beeld van de start van het huidige schooljaar. Het betreft alleen de hoofdvakken; Taal, spelling en rekenen.  

 

5 december 

Wij zijn op zoek naar een leuke opa/buurman/neef/oom die ons zou willen helpen op 5 december. Kent u iemand die graag in het middelpunt wil staan, van mooie kleren houdt en veel kinderen blij maakt, dan is hij degene die wij zoeken. Op 5 december wordt diegene rond 07.00 uur op een locatie verwacht en mag hij na een warm onthaal de hele dag bij ons op school langs alle kinderen lopen. Rond 12.00 uur is diegene klaar. Als dank krijgt hij een leuke cadeaubon. Daarnaast zoeken wij ook twee mensen die naast de man in bovengenoemde omschrijving zou willen helpen. Dit kunnen mannen en/of vrouwen zijn. Wij hebben ook voor deze 2 personen mooie kleren en wat lekkers voor de kinderen.  

Weet u iemand, dan horen wij dit graag! U kunt mailen naar Danielle Samson.  

 

Belangrijke data november  

24: Tussentijds rapport mee naar huis  

 

Belangrijke data december  

05: Sinterklaasviering (tot 12.00 school, daarna iedereen vrij)  

21: Kerstviering tot 12.00 uur, daarna avondprogramma  

22 dec t/m 5 januari: Kerstvakantie